ACTUEEL

Na een workshop bij het Armoede Fonds werden wij verblijd met een waardecheque van € 250,00. We zullen er voor zorgen dat dit geld goed besteed wordt.

Natuurlijk bedanken wij het Armoede Fonds voor deze steun van ons werk.

Medewerkers van De Strohalm waren op 16 april druk in actie om paaspakketten klaar te maken voor arme gezinnen in Waalwijk

Lentemarkt bij kinderdagverblijf Sprang Capelle

 

Zaterdag 20 april heeft kinderdagverblijf de Vuurtoren een vrolijke lentemarkt gehouden. Tijdens deze lentemarkt hebben zij zich ingezet voor een goed doel en dit jaar kozen zij als goed doel voor de Strohalm. Het opgehaalde bedrag is €432,70 groot. Wij zijn de Vuurtoren en al hun medewerkers ontzettend dankbaar voor dit mooie bedrag.

 

 

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Open dag BaLaDe

Op 30 maart vond er, in de Balade, van 11.00 tot 15.00 uur  ’n open dag plaats. Ook de Strohalm was hierbij aanwezig. Het was opmerkelijk dat er veel mensen weinig of helemaal niets van Strohalm afwisten. Op zo'n moment is een open dag een mooie gelegenheid om enige ruchtbaarheid te geven aan het werk dat stichting de Strohalm al meer dan 10 jaar voor veel Waalwijkse kinderen heeft kunnen doen.