ACTUEEL

        Mandemakers zet vrijwilligers Strohalm in het zonnetje

Stichting De Strohalm verleent hulp aan Waalwijkse gezinnen die in armoede leven, zodat de kinderen uit deze gezinnen normaal kunnen meedraaien op school, op het sportveld en in alle contacten met leeftijdgenootjes. De Strohalm bestaat uit zo’n 25 vrijwilligers die de afgelopen jaren hun cliënten ook vaak persoonlijk hebben mogen verrassen met kerst- of paaspakketten.
Afgelopen week werden deze vrijwilligers zelf verrast. Allen kregen zij van de Mandemakers Groep een prachtig kerstpakket aangeboden. Elk jaar kiest Mandemakers een lokaal goed doel voor deze actie.

De heer Jan Strik, directeur HR Service bij Mandemakers, koos voor De Strohalm.

Hij was blij op deze manier deze groep enthousiaste vrijwilligers eens in het zonnetje te kunnen zetten. Hij sprak zijn waardering uit voor het sociale gevoel dat spreekt uit het werk van De Strohalm.

Op 19 december namen de vrijwilligers de pakketten dankbaar in ontvangst.
 

Na een workshop bij het Armoede Fonds werden wij verblijd met een waardecheque van € 250,00. We zullen er voor zorgen dat dit geld goed besteed wordt.

Natuurlijk bedanken wij het Armoede Fonds voor deze steun van ons werk.

Medewerkers van De Strohalm waren op 16 april druk in actie om paaspakketten klaar te maken voor arme gezinnen in Waalwijk

Lentemarkt bij kinderdagverblijf Sprang Capelle

 

Zaterdag 20 april heeft kinderdagverblijf de Vuurtoren een vrolijke lentemarkt gehouden. Tijdens deze lentemarkt hebben zij zich ingezet voor een goed doel en dit jaar kozen zij als goed doel voor de Strohalm. Het opgehaalde bedrag is €432,70 groot. Wij zijn de Vuurtoren en al hun medewerkers ontzettend dankbaar voor dit mooie bedrag.

 

 

Open dag BaLaDe

Op 30 maart vond er, in de Balade, van 11.00 tot 15.00 uur  ’n open dag plaats. Ook de Strohalm was hierbij aanwezig. Het was opmerkelijk dat er veel mensen weinig of helemaal niets van Strohalm afwisten. Op zo'n moment is een open dag een mooie gelegenheid om enige ruchtbaarheid te geven aan het werk dat stichting de Strohalm al meer dan 10 jaar voor veel Waalwijkse kinderen heeft kunnen doen.

 

 

Postadres:

Stichting de Strohalm, Postbus 471, 5140 AL Waalwijk

info@destrohalm.nl

Betrokken partner

Hulp vragen? 

Bel: 0416 335359

© 2014 Stichting De Strohalm